Reklamiranje Vašeg turističkog objekta

Reklamirati se ne znači samo dati oglas; reklamirati se znači biti viđen, biti prepoznat i ništa manje važno, biti učinkovit. Oglašavanjem apartmana u našem web katalogu učinili ste prvi i najveći korak u prezentaciji svoje ponude putem Interneta. No, to nije ni izdaleka sve što možete uraditi kako biste maksimalizirali korist koju možete izvući iz ove prezentacije.

 

Naša je briga da Vašu prezentaciju učinimo dostupnom svima koji bi je mogli ili željeli vidjeti. Mi vrlo dobro znamo na koji način moguće korisnike Vaših usluga navesti da sa zadovoljstvom pogledaju naše web stranice i informiraju se o cjelokupnoj prezentiranoj ponudi. No, želite li da se između svih oglašenih objekata posjetitelji informiraju baš o Vašoj ponudi, mudro je uraditi i nešto više. Evo nekoliko dobrih ideja:

 

Oglašavanje putem bannera

Banneri su mali grafički oglasi, unaprijed definirane veličine, koje postavljamo na najvidljivijim dijelovima web stranice. Zacjelo ste primjetili banner u zaglavlju svake stranice našeg web kataloga. Osnovna svrha bannera je privući pažnju posjetitelja i poslati mu jasnu reklamnu poruku. Na našim web stranicama koristimo dvije različite veličine bannera: banner pune veličine (468 x 60 piksela) i mali banner (100 x 150 piksela). Oba bannera namjenjena su skretanju pažnje posjetitelja sa cjelokupne ponude baš na Vašu prezentaciju, bez obzira radi li se o Vašoj prezentacijskoj stranici (ili stranicama) u našem katalogu ili samostalnoj Internet prezentaciji (ako je imate). Iz tog razloga, svaki banner u sebi sadrži i direktan link na Vašu prezentaciju tj. predstavlja izravan put do vaše ponude. Ovakav vid oglašavanja može višestruko povečati vrijednost Vaše prezentacije.

 

Oglašavanje putem sponzoriranog linka

Sponzorirani link je tekstualna reklama čija je funkcija jednaka banneru, te također sadrži direktan link na Vašu prezentaciju. Iako nije vizualno prodoran poput bannera, sponzorirani link ima posebno istaknutu jednu vrijednu osobinu: smješten je u sklopu glavnog izbornika što Vam jamči da će biti uočen od strane doslovno svakog posjetitelja našeg web kataloga. Drugim riječima, s njime "lovite" i one posjetitelje koji svjesno ignoriraju reklamne poruke bannera.

 

CJENE OGLAŠAVANJA I IZRADE BANNERA

 

 

 

 

IZRADA BANNERA

CIJENA

*

Banner 468 x 60 piksela (full banner) - statični

100,00 kn

*

Banner 468 x 60 piksela (full banner) - animirani

300,00 kn

*

Banner 100 x 150 piksela (Korvin banner) - statični

80,00 kn

*

Banner 100 x 150 piksela (Korvin banner) - animirani

150,00 kn

 

 

 

 

SMJEŠTAJ BANNERA

CIJENA

*

Full banner (468 x 60), do 6 mjeseci

2,00 kn/dan

*

Full banner (468 x 60), na 6 mjeseci

1,50 kn/dan

*

Full banner (468 x 60), na 1 godinu

1,00 kn/dan

*

Korvin banner (100 x 150), do 6 mjeseci

1,60 kn/dan

*

Korvin banner (100 x 150), na 6 mjeseci

1,20 kn/dan

*

Korvin banner (100 x 150), na 1 godinu

0,80 kn/dan

 

 

 

 

SPONZORIRANI LINK

CIJENA

*

Sponzorirani link, do 6 mjeseci

2,50 kn/dan

*

Sponzorirani link, na 6 mjeseci

2,00 kn/dan

*

Sponzorirani link, na 1 godinu

1,50 kn/dan

 

NAPOMENA:

 

Cijene su bez PDV-a.

 

Osim u web katalogu Dalmatia-accommodation.com, moguć je smještaj bannera i na drugim web stranicama (Korvin-hr, Autooglasnik...)

 

Specifični zahtjevi i usluge nedefinirane ovim cjenikom posebno se dogovaraju.

 

korvin-hr.com, © 2003.-2005.